UV GRAVÍROZÁS

Az UV gravírozás előnyei:
- értéktelenné teszi gépkocsiját
a tolvajok szemében
- 24 órás védelmet biztosít
- diszkrét, roncsolásmentesen
eltávolíthatatlan jelölések
- kedvező ár
- MABISZ tanúsítvány
- egyedülálló garancia
- EUROTAX értéknövelő tényező
BővebbenCégünk 1993. januárjában magánvállalkozásként bérelt garázsban 2 fővel kezdte tevékenységét. Kezdetben autóriasztók, autó elektronika volt a profilunk. Tevékenységi körünk évről-évre bővült. Létszámunk, partneri körünk is fokozatosan fejlődött.

A több bérelt műhely után a Bt. Székesfehérváron 2000-ben saját ingatlanba költözött, ahol 2004-ben megkezdett építés nyomán jelenleg korszerű műhellyel, szakmailag felkészült szakemberekkel, udvarias, gyors kiszolgálással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Vevőkörünkben tarthatjuk számon a legtöbb helyi gépkocsi márkakereskedést, sok céget, közületet. Mellettük azonban nem elhanyagolható a lakossági megrendelők száma és volumene sem. Szívesen kiszolgáljuk a Magyarországon nyaraló külföldieket is, akik közül sokan már visszatérő ügyfélként előszeretettel keresik fel műhelyünket.

A riasztó, autóklíma, állófűtés beépítés mellett azok karbantartása, javítása egyre kiszélesedő igényt jelent. Ezen szükségletek kielégítése folyamatos fejlesztést igényel a szakismeretek, és műszerezettség vonatkozásában egyaránt. Ennek megfelelően ezekre a kérdésekre különös figyelmet fordítunk. A cég fennállása óta fokozatosan fejlődött, és fejlődik jelenleg is. Üzletpolitikánknak, megbízható munkánknak köszönhetően a fejlődési tendencia remélhetőleg megmarad, és ezáltal folyamatosan bővülő, egyre magasabb szintű szolgáltatást nyújthatunk partnereinknek.

Nyári időszakban a légkondícionálók, raktérhűtések javítása, karbatartása, téli időszakban az állófűtések, kiegészítő fűtések beszerelése, javítása jelenti a fő tevékenységet. A gyárilag beépített állófűtések és kiegészítőfűtések, valamint Webasto, Eberspächer fűtőkészülékek javításával egyaránt foglalkozunk.
Copyright © 2005-2008 | Condi Car 3 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. | Minden jog fenntartva webszerk.hu